مواد لازم برای 3- 2 نفر:
قهوه غلیظ دم کرده: نصف پیمانه
شیر: یک پیمانه
کاکائو: یک قاشق دسر خوری
دارچین: اندکی
جوز هندی رنده شده: اندکی
وانیل: اندکی
یک تکه پوست پرتقال
طرز تهیه:
1. شیر را با دارچین بجوشانید. جوزهندی، وانیل ، و پوست پرتقال را اضافه کنید و روی یک شعله کم برای 10 دقیقه حرارت دهید.
2. شکر و کاکائو را با شیر(که آن را با سایر مواد جوشاندهایم) و قهوۀ داغ بزنید و بلافاصله سرو کنید.
نکته : کمی عسل اضافه نمایید و کاپوچینوی معطر را به همراه تکهای کیک، سرو کنید.